Απολυμάνσεις - AVAS |Βόρεια Προάστια

 
 
Και για απολυμάνσεις, η εταιρεία AVAS στα Βόρεια Προάστια αποτελεί την εγγύηση που ζητάτε για άριστης ποιότητας δουλειά και σε πολύ οικονομικές τιμές.

Με απαράμιλλη εξυπηρέτηση, γνώση και επαγγελματισμό οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας όλο τον χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα παρασίτων.
Εκτός από απολυμάνσεις, αναλαμβάνουμε επίσης:

  • Απεντομώσεις
  • Μυοκτονίες

Πάντα με την χρήση εξελιγμένων τεχνολογικών μέσων και με σύγχρονο στόλο που πληρεί όλες τις απαιτούμενες και απαραίτητες προδιαγραφές, είμαστε στο πλευρό σας για να επιλύσουμε ότι και αν έχει διαταράξει την καθημερινότητα σας στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, πάντα με συνέπεια και συνέχεια.
 
 
Απολυμάνσεις με πιστοποιητικό

Κάθε εργασία μας συνοδεύεται από τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, ενώ τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι ασφαλή και εγκεκριμένα από τους αρμόδιους φορείς της Ε.Ε. & του υπουργείου. Είναι άοσμα και ασφαλή για την ανθρώπινη υγεία, τα κατοικίδια και το περιβάλλον.

Παρέχουμε τις βασικές υπηρεσίες καταπολέμησης ανεπιθύμητων επισκεπτών, όπως μυρμήγκια, κατσαρίδες, σκόρο, ψύλλους, κουνούπια, μύγες, ποντίκια κ.ά.

Ο υπεύθυνος επιστήμονας που απασχολείται στην εταιρεία AVAS είναι πιστοποιημένος από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διαθέτοντας την άδεια απεντόμωσης – μυοκτονίας. Ακόμα, το εξειδικευμένο προσωπικό μας (απολυμαντές) φροντίζει ώστε ο χώρος σας να είναι πάντα καθαρός, υγιεινός και με πιστοποιητικό απολύμανσης και εφαρμόζει τις κατάλληλες κάθε φορά μεθόδους (ψεκασμός χαμηλής πίεσης, gel για κατσαρίδες – μυρμήγκια, απωθητικά ερπετών, καπνισμός εσωτερικών χώρων κ.α.).

Παράλληλα, αντιλαμβανόμενοι τις ιδιαίτερες συνθήκες των ημερών που διανύουμε, έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε τις τιμές μας σε πολύ ανταγωνιστικά επίπεδα, χωρίς όμως να κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα και το επίπεδο των υπηρεσιών μας!